Arcobaleno ?

 Arcobaleno ("Rainbow" în italiana) e un grup făcut din cele mai puternice "Prescelti Sette", care se traduce ca "Cei Șapte Aleși", fiecare posedă o suzetă care reprezintă diferitele culori ale curcubeului,cu fiecare culoare corespunzând cu dorința flăcării morții. Suzetele vor străluci când un membru este lângă un Arcobaleno. Seztele ia transformat din adulți in sugari și alte forme: în una din amintirile lui Lal în timpul celor trei Arcobaleno, este relatat că au fost transformați în copii și toți șapte arcobaleno se arată măcar o dată în forma adulților (totuși Colonelo nu face parte din originali "Ce Șapte Aleși" în schimb, Lal Mirch a fost în locul său). Fiecare dintre ei sunt unici în felul lor "blestemați" si specific abilităților, de asemenea au abilitatea de a emite Flacăra Voinței de Moarte  prin care întregul corp, de asemenea fiecare având un animal ca partener, în afara de Lal Milchi, Aria și Yuni.Ele sunt menționate că ar fi luat blestemul arcobaleno cu ele pentru a proteja Ce Șapte Aleși, sau puterea suprema. Arcobaleno este de asemenea menționată ca "trecerea prin timp", asta însemnând că ei nu pot îmbătrâni sau muri de bătrânețe, deși blestemul arcobaleno este scurta durată de viață decât trupul bebelușului (cu excepția lui Luce, care le are pe amundouă), făcând excepție în arcobaleno.Ca să se elibereze de blestemul Curcubeului, Curcubeul face o reprezentantă la lupta pentru ei inșine Lupta reprezentativă a Curcubeului" (în afară de Fon, care trebuie să gasească unul), planificatorul susține o bătălie fiind Tsunomichi. În plus, dacă unul sau mai mulți arcobaleno mor ,Arcobaleno al cerului, dacă mai trăiește, poate să îi învie sacrificând viața lui sau a ei.
Reborn este păstrătorului pacifistului soarelui și este cunoscut de asemenea ca cel mai puternic asasin
din lume. Personaj principal, Reborn este un asasin copil ce aparține Familiei Vongola. Fiind omul cel mai
de încredere al Șefului Al-9-lea, el devine tutore în lui Tsuna și îl antrenează pentru a
deveni Al-10-lea Șef .Din cauza cererii celui de Al-9-lea, Tsuna trebuie să-și ducă propriile
bătăli, el nu intervine direct în majoritatea bătăliilor lui Tsuna, deși îi este permis
să se apere împotriva atacurilor îndreptate exclusiv asupra lui."Partenerul" care este un
cameleon ce îsi schimba forma pe nume Leon, ce stă de obicei pe pălăria lui Reborn. Iar gloanțele voinței de moarte sunt create înauntrul lui Leon.Când studentul lui Reborn progresează treptat,coada lui Leon cadeși își pierde abilitatea de a-și schimba forma, devenind incapabil de a mai creea gloanțe.
Indiferent de situație, Reborn păstreaza o față nepăsătoare și mânuieste cu calm multe situații.Reborn spune des "Ciaossu"(un amestec între italiana "Ciao" și japonezul "ossu", ce este o felicitare obișnuită). Adesea apare îmbracat precum "alte personaje"
,fiind recunoscut decât de Dino și Tsuna, și nu vede nimic ciudat în comportamentul său se deghizează
foarte des când merge sub acoperire pentru a evalua progresul lui Tsuna.
În viitor, se pare că Tsuna va fi mort, și pentru a evita radiația Non-Tri-ni-set pe care
Byakuran o dezlănțuie în atmosferă pentru a ucide încet Arcobaleno, Reborn din trecut ramâne în
baza subterana a lui Tsuna purtând un costum special. Reborn a fost declarat ca fiind iritat de
catre blestemul lui Arcobaleno în prima fază, dar apoi îl accepta,si îl întreaba pe Doctorul Shamal
sa-i "țtearga" partea adultă, într-un fel. Atacul special al lui Reborn se numețte Glonțul Disperări,
în care trage cu un Fascicol Atribut al Soarelui din Leon, ce se află sub forma unui pistol.
Fascicolul se poate împărți în mai multe fascicole la comanda lui Reborn, și poate ataca mai multeținte în mai multe direcți în același timp. Trialul lui este abilitatea lui de a lupta pentru Familia
Ca Șef. În anime, vocea formei lui de copil este realizată de catre Neeko, iar cea de adult
de către Ken Narita.     


 Luce este deținătorul Suzetei Cerului. Partenerul ei animal, este o veveriță numită Cosmo. Ca și Arcobaleno, are puterea de înțelegere. În prima sa apariție, s-a arătat ca fiind însărcinată cu Aria. Este evident că Suzeta poate fi trasmisă de la Arcobaleno original la generațiile următoare, așa cum Luce i-a transmis-o Ariei, care la rândul său i-a transmis-o lui Yuni.
Aria a deținut Suzeta Cerului în scurta perioadă dintre moartea ei și cea a lui Luce. A pârut a avea o relație apropiată cu Gamma.
În Perioada lui Arcobaleno, fiica lui Luce și mama lui Yuni, Aria, a fost singura care a administrat-o. Perioada Ariei a fost una a Tolerantei.
Arcobaleno avea un blestem diferit cauzat de ele, decât cel al celorlalți Arcobaleno.
Ei aveau o durata scurtă de viata, spre deosebire de alții, care aveau un corp de copil.
Arcobaleno are de asemenea puterea de a-i reînvia pe Arcobaleno căzuți, dar făcând asta, înseamna ca trebuie să îsi sacrifice propria viata.



Lal Milch este titulara unei suzete corupte, deoarece Colonello a încercat să-i ocupe locul ca Arcobaleno al Ploi. Ea este unul dintre cei doi membri de sex feminin din Arcobaleno cu toate acestea, ea afirmă că nu se poate ridica la inălțimea numelui Arcobaleno, considerandu-se ca fiind unul dintre cei mai slabi membri. Lucrează alături de tatăl lui Tsuna, Iemitsu, în organizația CEDEF pentru Vongola IX. Lal Milch joacă un rol crucial în Arcul Viitorului prin antrenarea lui Tsuna pentru invazia Bazei Melone. Ea însoțește familia Tsuna în invazie și este doborâtă după o batalie împotriva vice-capitanului celei de-a opta trupă, Turta Dulce. Dupa Bătălia Alegerilor, este vazut părăsind Baza Vongola  după acea Zakuro atacă baza. Atacul ei special în Arcul Proceselor Arcobaleno se numește Explozia Supraviețuirii, care pare a fi un set de explozii punctiforme.




Vendice
Nu se cunosc prea multe despre acest Arcobaleno, cu excepția faptului că a fost prezent de partea Bermudei Von Vichtenstein la juramântul dintre Giotto, Primo Vongola, și Simon Cozarto, Primo Simon. Este titularul Suzetei Clare/Limpede, suzeta celui de-al Optulea Element, care s-a dovedit ulterior a fi în omul cu pălăria de fier, când i-a adunat pe cei mai puternici "Cei Șapte Aleși" ai lumii, "cei șapte selectați".
P.S: Restul de bebeluși Arcobaleno vor apărea informați treptat și despre ei pe acest Blog.







14 comentarii:

jucatorul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
SkytterS spunea...

Mersi frumos.Insf stiu mai multe despre Arcobaleno si mai ales dc spune Reborn Ciaossu.

zero spunea...

interesant ice felicitari si tineo tot asa cu blogul si in curand o sa-mi deschid si eu un fansub sper sa putem sa avem o colaborare...oricum felicitari cu blogul e tare ;)

jucatorul spunea...

stiam cam majoritatea dar am aflat niste lucruri interesante printre care de ce spune reborn ciaossu care vream s il stiu de mult timp

iceageiceage14 spunea...

Dacă aveți nelămuriri cu privire la Arcobaleno acum e momentul să ziceți ;)

Unknown spunea...

foarte interesant, pe mine ma posioneaza cel mai tare yuni si fon (despre care nu sa spuns nici macar un cuvant in serie,pana acum)

Unknown spunea...

cine este Vendice,ce element este,de ce nu a aparut pana acum in anime si daca mai are urmasi care este acela.

iceageiceage14 spunea...

Vendice daca nu mă înșel apare în seria a 2-a e din Manga.

Emy spunea...

Multumesc pentru fanclub :X:X:X
oricum stiam cate cv de arcobaleno...dar acum stiu mai mult...Multumesc

Unknown spunea...

unde asi putea vedea manga seria 1 si a 2-a de le ep 1

iceageiceage14 spunea...

nu exisistă manga în română de la 1 dar îți recomand să nu vezi manga că o să îți strice tot chefu să-l mai vezi animat .

Unknown spunea...

aha multumesc de sfat

AsoHibi spunea...

foarte tare

Dark Angel spunea...

Buna initiativa cu acest blog,ice!
continua sa lucrezi cat mai mult la el!

Trimiteți un comentariu

Copyright © Reborn România
Sponsor Oficial BlezingStar